My Finland

Ritzenhoffilta nuorten suunnittelijoiden My Finland -samppanjalasit Suomi 100 -vuoden kunniaksi

Lauri Ylönen, Anni Pitkäjärvi, Man Yau sekä taiteilijakaksikko Saana ja Olli suunnittelivat Ritzenhoffille special edition -samppanjalasit Suomi 100 -vuoden kunniaksi.

Neljä nousevaa suomalaista suunnittelijaa suunnittelivat samppanjalasit Ritzenhoffin Suomi 100 -vuoden kunniaksi julkaistavaa My Finland -lasisarjaa varten. Kukin lasi kuvastaa suunnittelijansa omaa näkemystä Suomesta, ja jokaisella suunnittelijalla on oma tarina kerrottavanaan.

My Finland -lasisarja on saksalaisen designlasien valmistajan Ritzenhoffin sekä sen pitkäaikaisen maahantuojan Icy Form Oy:n yhteistyöprojekti. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Ritzenhoff toteuttaa oman lasisarjan yksittäisen maan suunnittelijoiden kanssa.

Special edition -mallisto tulee myyntiin 15.11.
lasit myy yksinoikeudella K-Citymarket.

My Finland -samppanjalasit soveltuvat erinomaisesti paitsi Suomi 100 -teemaan, myös alkavaan juhlakauteen ja pukinkonttiin.

My Finland Mallisto

Our works

Filigraani

Harri Koskinen

Fashion from Paris

Jasmin Santanen

Viheltäjä

Björn Weckström

Tarinat lasien takana

Harri Koskinen - Filigraani

Harri Koskinen halusi tuoda Ritzenhoffin lasiin täysin uuden ulottuvuuden yhdistelemällä vanhaa filigraanitekniikkaa lasin kuvioinnissa. Harri Koskisen mimimalistinen lasidekoori tekee Ritzenhoffin samppanjalasista todella elegantin.

Filigraani

Jasmin Santanen - Fashion from Paris

Jasmin Santanen pitkään Pariisissa asuneena, suunnitteli Ritzenhoffille lasin missä hän halusi yhdistää kotikaupunkiansa Pariisia, ranskalaista elämäntyyliä ja muotia. Jasminin suunnittelemassa lasissa on glamouria ja hän yhdistää hienolla tavalla muodin ja nautinnon lasissaan.

Fashion from Paris

Björn Weckström - Viheltäjä

Björn Weckströmin suunnittelema veistos on ollut inspiraation lähteenä tähän Ritzenhoffille suunnittelemaan Viheltäjä lasiin. Lasilla Björn Weckström haluaa muistuttaa ihmisille hyväntuulisuudesta, auttavaisuuden tärkeydestä sekä suvaitsevaisuudesta.

Viheltäjä