My Finland

Ritzenhoffilta nuorten suunnittelijoiden My Finland -samppanjalasit Suomi 100 -vuoden kunniaksi

Lauri Ylönen, Anni Pitkäjärvi, Man Yau sekä taiteilijakaksikko Saana ja Olli suunnittelivat Ritzenhoffille special edition -samppanjalasit Suomi 100 -vuoden kunniaksi.

Neljä nousevaa suomalaista suunnittelijaa suunnittelivat samppanjalasit Ritzenhoffin Suomi 100 -vuoden kunniaksi julkaistavaa My Finland -lasisarjaa varten. Kukin lasi kuvastaa suunnittelijansa omaa näkemystä Suomesta, ja jokaisella suunnittelijalla on oma tarina kerrottavanaan.

My Finland -lasisarja on saksalaisen designlasien valmistajan Ritzenhoffin sekä sen pitkäaikaisen maahantuojan Icy Form Oy:n yhteistyöprojekti. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Ritzenhoff toteuttaa oman lasisarjan yksittäisen maan suunnittelijoiden kanssa.

Special edition -mallisto tulee myyntiin 15.11.
lasit myy yksinoikeudella K-Citymarket.

My Finland -samppanjalasit soveltuvat erinomaisesti paitsi Suomi 100 -teemaan, myös alkavaan juhlakauteen ja pukinkonttiin.

Special edition -mallisto tulee myyntiin 15.11., ja lasit myy yksinoikeudella K-Citymarket.

My Finland Collection

Havuja

Anni Pitkäjärvi

Lumihiutale

Lauri Ylönen

Maailman synty

Saana ja Olli

Hän

Man Yau

Tarinat lasien takana

Anni Pitkäjärvi - Havuja

Suomen salaperäiset kuusimetsät kiehtovat minua hämyisellä tunnelmallaan. Aika seisahtuu, kun latvuston läpi siilautuva aamuaurinko lämmittää kesäyössä langennutta aamukastetta. Saman valon ja varjon leikin voi aistia myös suunnittelemani lasin pinnassa samppanjan viileyden luodessa pieniä pisaroita neulaskuvion ylle. Näin jokainen juhla ja jokainen yhdessä kohotettu lasillinen on ainutkertainen.

Havuja

Lauri Ylönen - Lumihiutale

Muuttaessani Los Angelesiin kolme vuotta sitten, tajusin, mikä paratiisi Suomi on. Ulkomailla asuessani olen saanut perspektiiviä nähdä Suomen eri tavalla. Arvostan Suomen rauhaa ja puhtautta, samoin kuin jokapäiväisen elämän helppoutta. Lumihiutale on minulle kaunis, herkkä, viileä, tyyni ja yksilöllinen kuin Suomi.

Lumihiutale

Saana ja Olli - Maailman synty

Maailman synty -kuvitus saa inspiraationsa vanhoista suomalaisista luomistyyleistä, Kalevalan tarinasta maailman synnystä. Kuvitustyylin inspiraationa on perinteinen suomalainen ryijy- ja seinävaateperinne ja sen estetiikka.

Maailman synty

Man Yau - Hän

Lasi "Hän" juhlii naisia. Ei minkään erikoistapahtuman tai päivän vuoksi, vaan yksinkertaisesti ylistäen itse naiseutta. Historiallisesti Suomi on tähän päivään asti ollut eturintamassa sukupuolten välisten tasa-arvojen luomisessa, mutta parantamista on yhä, ja meillä on vielä pitkä tie saavuttaaksemme samat sosiaaliset, taloudelliset ja poliittiset oikeudet kaikille naisille ja miehille. Tasa-arvosta ei voi puhua liikaa ja siksi haluan omistaa lasini kaikille naisille.

Hän

Suomi 100 -juhlavuoden My Finland special edition -mallisto tulee myyntiin 15.11.
Lasit myy yksinoikeudella K-Citymarket.