BLOMUS

Blomus tekee tuotteita, joissa käytännöllisyys on luksusta

Blomuksen ensihetket koettiin Saksassa 1921, kun Karl Scheffer-Klute perusti yrityksen nimeltä SKS Sundern. 1961 yrityksen nimi muuttui SKS-Design muotoon ja yritys keskittyi lahjatavaroihin, jotka valmistettiin kuparista ja messingistä. 1970-luvulla mukaan tuli materiaalina tina, joka nostikin yrityksen tinatuotteissa alansa markkinajohtajaksi. Metalliset, koristeelliset ja käytännölliset tuotteet olivat yrityksen tuotannon keskiössä 1980-luvulla. 1990-luvulla ruostumaton teräs alkoi menestyä uutena modernina materiaalina. Vuonna 2009 SKS-Design muuttui lopulta muotoon Blomus GmbH, jona se tunnetaan myös tänä päivänä.

Blomuksen tuotteet ovat muotoilultaan yksinkertaisia ja moderneja. Ruostumaton teräs ja lasi ovat edelleen Blomuksen tavaramerkkejä ja tuotteet on helposti tunnistettavissa. Ajaton muotoilu ja tuotteiden kestävyys ovat varmasti tekijöitä, miksi Blomus on menestynyt niin hyvin. Useita muotoilupalkintoja voittanut yritys jatkaa edelleen menestystarinaansa. Yrityksessä on 13 huippudesigneria, jotka suunnittelevat uusia tuotteita Blomukselle.

Yrityksen tärkeitä tuotteita ovat esimerkiksi Acqua Cool -vesikarahvi, joka on voittanut Reddot design -palkinnon. Vesikarahvissa yhdistyy modernisti lasi ja ruostumaton teräs. Vesikarahvin on suunnitellut Flöz Industrie Design. Blomus Mandra on myös saman suunnittelija luomus ja saman palkinnon voittanut kannettava halkoteline, jossa yhdistyy käytännöllisyys, kaunis muotoilu sekä tietenkin teräs. Blomuksella on runsaasti tuotteita esimerkiksi kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Saippuapumppu, poljinsanko, wc-paperinpidike, suihkulasta, ovistoppari, viiniteline, avainkaapit, kynttilälyhdyt ja pyyheliinakoukut ovat vain osa Blomuksen tuotteista. Blomuksen arjen helpottajat ja käytännölliset tuotteet ovat miellyttäviä käyttää ja kauniita katsella. Myös tuotteiden puhdistaminen on helppoa ja ne näyttävätkin aina hyvältä ja kuin uusilta. Blomus valmistaa tuotteita myös ulkokäyttöön. Saksalainen toimivuus on hyvin menestynyt myös ulkotuotteissa.

Lue lisää osoitteessa www.blomus.com

BLOMUS MALLISTO

PURE HOME

Shine a light for a cozy home

PURE TASTE

Relish the moment and feel the pure delight of the moment

PURE SPA

Wellbeing in its purest fashion

PURE GARDEN

Home is beside a sea of light

Uuudet Blomus tuotteet

Tutustu mallistoon

MALLISTO

Ota yhteyttä

Otathan meihin yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja meistä tai tuotteistamme.